Hamdi krijgt de leiding bij ADO, nieuwe rol lonkt voor Jansma

Reacties

Mohammed Hamdi (35) is aangesteld als de nieuwe algemeen directeur bij ADO Den Haag. De Hagenaar is de opvolger van Mattijs Manders, die ADO heeft verlaten voor een functie als directeur bij de Eredivisie NV.

Hamdi krijgt de leiding bij ADO, nieuwe rol lonkt voor Jansma

Hamdi is geen onbekende bij ADO. Hij werkte vijf jaar geleden nog op de commerciële afdeling van de Eredivisie-club. Daarna maakte hij op spectaculaire wijze carrière. In 2016 rondde hij met goed gevolg de KNVB-opleiding management betaald voetbal af. Hamdi was eerder directeur bij Infront Sports & Media. Bij Lagardere Sports & Media was hij als director football verantwoordelijk voor de commerciële belangen van FC Utrecht, Roda JC Kerkrade en NEC Nijmegen, terwijl hij als commerciële eindverantwoordelijke het project Euro 2016 leidde.

Vorige maand werd al bekend dat Hamdi de topkandidaat was om Manders op te volgen en nu is zijn aanstelling officieel. Naar verwachting zal Hamdi binnenkort kunnen aantreden. Tot die tijd is Henrik-Jan Rinner CEO ad interim. Frans van Steenis en Kees Jansma zijn gevraagd op parttimebasis de directie te versterken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.