Haller zet bijzondere boodschap op zijn schoenen voor emotioneel debuut

Reacties

Sébastien Haller is weer voetballer. De Fransman herstelde van kanker en deed in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft alweer mee bij Borussia Dortmund. Tegen FC Augsburg lijkt de spits zijn officiële debuut te maken in geel-zwarte dienst, en hij heeft voorafgaand aan die wedstrijd een bijzondere boodschap.

Haller zet bijzondere boodschap op zijn schoenen voor emotioneel debuut
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
4 - 3
FC Augsburg
FC Augsburg

'F*ck cancer', valt er te lezen op de voetbalschoenen die Haller zaterdag deelde op Instagram. De verschrikkelijke ziekte die hem trof, hield hem in de eerste seizoenshelft uit de roulatie. Haller leed aan teelbalkanker, maar de voormalig speler van FC Utrecht en Ajax is voldoende hersteld om toch al relatief snel weer op het veld te staan.

In een oefenwedstrijd tegen FC Basel liet Haller al een hattrick aantekenen. Behalve in daad toonde hij die dag ook in woord aan dat hij helemaal klaar is om weer te gaan voetballen. 'Terugkomen, doelpunten maken, het team helpen en iedere dag merken dat het beter gaat met je lichaam. Ik had niet meer kunnen vragen. Dan heb ik het niet alleen over mezelf, maar ook over de teamprestatie. We proberen op deze voet verder te gaan. Ik hoop dat ik van waarde kan zijn voor het team. Dat iedereen zo blij voor me was, is een blijk van onze teamgeest.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.