Haller plaagt ploeggenoot Sangaré: 'Bij ieder doelpunt ging ik naar zijn kamer'

Reacties

Sébastien Haller en Ibrahim Sangaré zijn verwikkeld in een felle strijd om het kampioenschap in de Eredivisie, maar beide Ivorianen spelen deze maand in Kameroen om de Afrika Cup. Dat wil niet zeggen dat ze de topper tussen PSV en Ajax aan hun neus voorbij hebben laten gaan.

Haller plaagt ploeggenoot Sangaré: 'Bij ieder doelpunt ging ik naar zijn kamer'
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 2
Ajax
Ajax

'Ja, ik heb gekeken. Het was goed, want Ibra (Sangaré, red.) was maar een paar meter bij me vandaan. Bij elk doelpunt ging ik naar zijn kamer om het te vieren', vertelde Haller lachend bij ESPN. De Ajax-aanvaller zag zijn ploeg een belangrijke slag slaan in de titelstrijd door in het Philips Stadion met 1-2 te winnen en PSV zo te onttronen als koploper.

'Ik dacht alleen maar aan de drie punten. Iedereen zag de situatie met het doelpunt', doelde Haller op de winnende treffer van Noussair Mazraoui. In aanloop naar het doelpunt zou de bal over de zijlijn zijn geweest. 'In of uit, dat was een VAR-beslissing. Als je het aan mij vraagt, denk ik dat de bal in was. Maar voor Ibra was hij uit, haha.'

Kraker tegen Egypte
Haller en Sangaré mogen woensdag weer aan de bak op het toernooi om de Afrika Cup. In de achtste finales wacht dan een ontmoeting met recordhouder Egypte, waar Mohamed Salah de grote vedette is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.