Haller kreeg het niet voor elkaar: Kudus scoort in vijf duels op rij

Reacties

Mohammed Kudus heeft zondagmiddag weer toegeslagen in het shirt van Ajax. De spits maakte in Alkmaar voor de vijfde opeenvolgende wedstrijd een doelpunt.

Haller kreeg het niet voor elkaar: Kudus scoort in vijf duels op rij
© Pro Shots
AZ
AZ
2 - 1
Ajax
Ajax

Op 31 augustus werd nog bekend dat Kudus weigerde te trainen met het oog op een potentiële transfer naar Everton, twee weken later ziet het er compleet anders uit voor de Ghanees. Tegen SC Cambuur, Rangers FC, SC Heerenveen, Liverpool én AZ was hij trefzeker. Daarmee is de positiewisseling van Ajax-trainer Alfred Schreuder en het niet laten gaan van Kudus een gouden greep geweest.

Voor Kudus was zijn treffer tegen AZ een van de makkelijkste uit zijn carrière. Na een bal van achteruit van Daley Blind legde Kenneth Taylor breed, waarna Kudus alleen nog maar in hoefde te tikken. Het was dus zijn vijfde opeenvolgende wedstrijd waarin Kudus scoorde, vorig seizoen lukte dat topscorer Sébastien Haller bijvoorbeeld niet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.