Haller: 'Ik wil niet altijd mijn emoties laten zien'

Reacties

Sébastien Haller maakte zaterdag twee goals voor Ajax tijdens de uitwedstrijd bij PEC Zwolle. De spits is de laatste weken uitstekend in vorm, maar juicht nooit uitbundig als hij een doelpunt heeft laten aantekenen.

Haller: 'Ik wil niet altijd mijn emoties laten zien'
© Pro Shots
PEC Zwolle
PEC Zwolle
0 - 2
Ajax
Ajax

Ondanks twee goals had Haller in Zwolle geen brede lach op zijn gezicht. 'Soms lach je wel, soms niet. Het ligt er gewoon aan wat voor moment het is. Ik ben blij, ik heb geen reden om ergens over te klagen', zei hij na afloop op de persconferente.

De spits legde uit dat zijn manier van juichen niks te maken heeft met hoe gelukkig hij is in Amsterdam. 'Ik weet hoe mensen zijn. Ze houden ervan om zich met iemand anders zijn leven te bemoeien. Dan denken ze te weten dat ik niet gelukkig ben, maar ze weten dat helemaal niet. Je kunt het me gewoon vragen. Ik wil niet altijd mijn emoties laten zien en soms kan ik het ook niet. Ik doe het niet expres, het is meer een reflex. Dan houd ik me liever rustig.'

Haller weet niet of hij nu op zijn best is bij de Amsterdammers. 'Als je naar de statistieken kijkt, zou je zeggen van wel. Het verschil zit hem nu vooral in het maken van belangrijke doelpunten. Ik ben fit en ik heb vertrouwen. Ik wil dit vasthouden. We gaan zien of dat me in de Champions League of tijdens andere belangrijke wedstrijden ook gaat lukken.'

Haller werd deze keer wel ingeschreven voor Europees voetbal en reageerde met een lach op de vraag of hij zijn inschrijving gecheckt heeft. 'Ja, natuurlijk. Dat zal geen verrassing meer zijn!', zei de aanvaller.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer S. Haller
Meer over S. Haller
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.