'Haller hoort met riant salaris bij grootverdieners Dortmund'

Reacties

Sébastien Haller gaat bij Borussia Dortmund tot de grootverdieners behoren. Volgens Duitse media strijkt de van Ajax overgekomen spits jaarlijks acht miljoen euro op bij zijn nieuwe club.

'Haller hoort met riant salaris bij grootverdieners Dortmund'
© Pro Shots

Dat melden Sky Deutschland en Sport1 woensdagmiddag, nu Ajax en Dortmund een akkoord hebben bereikt over de transfer van Haller. De voormalig aanvaller van Eintracht Frankfurt zou met dat inkomen vlak onder grootverdieners Mats Hummels en Marco Reus zitten, die respectievelijk tien en elf miljoen euro per jaar zouden verdienen. Volgens Bild zit Haller zelfs op gelijke hoogte met de twee, maar dat wordt door andere media dus niet bevestigd.

Duidelijk is dat Dortmund bereid was om financieel ver te gaan voor de komst van Haller. Met een transfersom van 31 miljoen euro plus vier miljoen aan bonussen hoort de Frans-Ivoriaanse spits bij de duurste aankopen uit de clubhistorie. Eerder deze zomer kwam collega-aanvaller Karim Adeyemi voor maximaal 38 miljoen euro over van Red Bull Salzburg. Voor PSV-aanvaller Donyell Malen en Hummels telde BVB zo'n dertig miljoen euro neer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer S. Haller
Meer over S. Haller
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.