Hahn opgelucht na curieuze 'juichblessure': 'Geen grote schade'

Reacties

Warner Hahn is opgelucht na zijn zeer ongelukkige debuut voor SC Heerenveen zondagmiddag. De van Feyenoord overgekomen doelman moest zijn eerste officiële wedstrijd voor de Friezen na negen minuten staken.

Hahn opgelucht na curieuze 'juichblessure': 'Geen grote schade'

De schouder van Hahn, de afgelopen jaren al zo veelvuldig geteisterd door blessureleed, schoot uit de kom bij het juichen van de openingstreffer van Heerenveen in de Derby van het Noorden tegen FC Groningen (3-3). De 25-jarige keeper had daarvoor ook al last, vertelt hij aan FOX Sports.

'Er ging een bal voorlangs, die begeleidde ik rustig, maar toen voelde ik al iets aan mijn schouder. Na onze goal zette het heel erg door', haalt Hahn het moment terug. 'Tijdens het juichen voelde ik dat het niet goed zat.' Het debuut van de sluitpost voor Heerenveen bleef daardoor beperkt tot negen minuten. Wouter van der Steen kwam hem vervangen.

Pechvogel Hahn is achteraf vooral opgelucht dat het geen ernstige blessure betreft. 'Gelukkig is mijn schouder weer terug in de kom gezet. Ik hoop op een snel herstel. Het voelt nu redelijk goed, we gaan er maandag verder naar kijken. Maar er is geen grote schade, dan had ik nu wel meer pijn gehad. Hopelijk kan ik snel weer keepen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.