Haaland drukt zijn dankbaarheid uit in unieke Rolex- en Omega-horloges

Reacties
Haaland drukt zijn dankbaarheid uit in unieke Rolex- en Omega-horloges
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Erling Haaland is niet een spits die alleen maar aan zichzelf denkt. Zijn afscheidscadeaus in Dortmund laat zien dat hij oog heeft voor iedereen die zijn successen mogelijk heeft gemaakt.

Haaland maakt na tweeënhalf jaar de overstap van Borussia Dortmund naar Manchester City. Het is geen vertrek met stille trom. Sterker nog, de Noor heeft aardig diep in de buidel getast om iedereen bij BVB in het zonnetje te zetten.

Volgens BILD heeft hij voor al zijn 33 teamgenoten een Rolex met inscriptie EBH (Erling Braut Haaland) aangeschaft voor ruim tienduizend euro per stuk. Daar blijft het niet bij, want de trainers, fysiotherapeuten, koks en andere medewerkers hebben een Omega-horloge van ruim vijfduizend euro per stuk gekregen als bedankje. Vanuit Nederland zouden alle horloges per limousine zijn bezorgd in Duitsland.

Het bedankje heeft een prijskaartje van een half miljoen euro. Gezien zijn beoogde jaarsalaris van 24 miljoen euro kan Haaland dat zich wel veroorloven.

'Zelfs Haaland moet bij Manchester City op zijn tenen lopen om aan te haken'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.