Haaland-circus weer opgetuigd: Noor zou toekomstplan hebben verraden

Reacties

Erling Haaland zou tijdens zijn vakantie in Marbella een duidelijke hint hebben gegeven waar zijn sportieve toekomst ligt. De 21-jarige Noor van Borussia Dortmund domineert daarom nu alweer het transfernieuws, waarschijnlijk niet voor het laatst in 2022.

Haaland-circus weer opgetuigd: Noor zou toekomstplan hebben verraden
© Pro Shots

De Spaanse krant AS heeft begrepen dat Haaland in gesprek met verschillende mensen die hij tegenkwam op zijn vakantieadres heeft laten weten dat hij 'hier zal gaan spelen', in Spanje dus. De voorbije maanden werd de goalgetter vooral in verband gebracht met Real Madrid, al zou ook Barcelona financiële middelen vrij willen maken voor de Noor.

Haalands verbintenis met BVB loopt nog door tot medio 2024, maar komende zomer treedt er een clausule in werking waardoor de aanvaller voor slechts 75 miljoen euro is op te halen. Directeur Hans-Joachim Watzke van Dortmund liet recent in een interview met Bild weten dat in principe 'elke Europese topclub Haaland wil binnenhalen'. 'De belangstelling van Real Madrid is bevestigd. Ik denk dat de Spaanse competitie wel geschikt is voor hem, meer dan de Engelse league. Maar we hopen dat hij blijft.'

Sinds zijn komst naar Dortmund in de winterstop van de jaargang 2019/20 maakte Haaland liefst 76 treffers in 75 officiële wedstrijden.

Blijf via ons transferblog op de hoogte van de laatste geruchten en bevestigde deals.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer E. Haaland
Meer over E. Haaland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.