Guti stelt derdeklasser teleur: 'Hij wordt de opvolger van Zidane'

Reacties

Victor Gálvez, de voorzitter van Real Murcia, lijkt te hebben verklapt wie de nieuwe hoofdtrainer van Real Madrid zal gaan worden. Gálvez beweert dat Guti de kans krijgt in Estadio Santiago Bernabéu.

Guti stelt derdeklasser teleur: 'Hij wordt de opvolger van Zidane'

Real is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, omdat Zinedine Zidane na het winnen van de derde Champions League op rij zijn vertrek aankondigde. In de wandelgangen werden direct verschillende namen met de erfenis van Zidane in verband gebracht en de naam van Guti viel ook al snel. De voormalig middenvelder is momenteel jeugdtrainer bij Real.

Gálvez zei op een persconferentie dat hij de 41-jarige Guti wilde aanstellen als de nieuwe hoofdtrainer van Real Murcia, dat uitkomt op het derde niveau in Spanje. 'Ik wilde hem graag hebben. Maar hij wordt het niet, omdat hij de nieuwe hoofdtrainer van Real Madrid wordt', wordt Gálvez geciteerd door Spaanse media. 'Guti was erg geïnteresseerd in Real Murcia, maar het vertrek van Zidane veranderde alles.'

Gálvez zou donderdag met Guti om tafel gaan. Die afspraak is echter geannuleerd. 'Het is jammer dat Zidane niet een paar dagen langer heeft gewacht met het aankondigen van zijn vertrek', stelt Gálvez. 'Guti heeft me gebeld om me te bedanken voor de belangstelling.' Real Madrid heeft nog geen officieel statement uitgebracht over wie de nieuwe hoofdtrainer wordt.

Guti werd als technische middenvelder opgeleid bij Real Madrid en maakte in december 1995 zijn debuut in het eerste elftal van De Koninklijke. Tot de zomer van 2010 speelde Guti 542 officiële wedstrijden voor Real en won hij onder meer vijf landstitels en drie Champions Leagues. Hij sloot zijn spelersloopbaan af bij Besiktas en is sinds 2013 jeugdtrainer bij Real.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.