'Guardiola wil helemaal niets weten over stand bij Liverpool'

Reacties

Net als in de Eredivisie wordt er zondag in de Premier League een volledige speelronde afgewerkt. Dit betekent dat op die dag de beslissing in de titelstrijd gaat vallen. Manager Pep Guardiola heeft met Manchester City de beste papieren om kampioen te worden, maar Liverpool hijgt de koploper in de nek. Het zorgt voor een gespannen sfeer op speeldag 38.

'Guardiola wil helemaal niets weten over stand bij Liverpool'

De Engelse media smullen van de spannende laatste speeldag. Het verschil tussen Manchester City en Liverpool is maar één punt. Dit betekent dat The Citizens genoeg hebben aan een overwinning op Brighton & Hove Albion om kampioen te worden, ongeacht de uitslag bij Liverpool - Wolverhampton Wanderers.

Mocht het gek gaan lopen in Zuid-Engeland, is het tegenwoordig niet moeilijk om alles op de andere velden te volgen. Bij een eventueel gelijkspel legt Manchester City natuurlijk zijn lot in handen van Champions League-finalist Liverpool. Volgens een bron die dicht bij Guardiola staat, heeft de Spaanse coach zijn staf verboden om de verrichtingen op Anfield te volgen.

'Hij wil dat iedereen zich concentreert op de uitvoering van Manchester City', aldus een bron aan The Sun. 'Hij is daar erg strikt in en heeft gezegd dat er niet gepraat wordt over Liverpool. Dat heeft niets te maken met een gebrek aan respect, maar de titel ligt in de handen van City. Er zal tijdens de wedstrijd niet gekeken worden naar de score bij Liverpool - Wolverhampton.'

De tien Premier League-wedstrijden gaan om 16.00 uur van start.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.