Guardiola vol lof over zomeraanwinst: 'Had ik niet verwacht'

Reacties

Manchester City-manager Pep Guardiola had niet verwacht dat zomeraanwinst Jérémy Doku nu al zo'n hoog niveau zou halen. In het duel met West Ham United was de Belg goud waard.

Guardiola vol lof over zomeraanwinst: 'Had ik niet verwacht'
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
1 - 3
Manchester City
Manchester City

Doku kwam afgelopen zomer voor zestig miljoen euro over van Stade Rennes en dus waren de verwachtingen hoog. 'Als ik eerlijk ben had ik niet verwacht dat hij nu al zo'n hoog niveau zou halen, in zijn tweede wedstrijd voor Manchester City. Van een vleugelspeler heb ik dit al een tijdje niet gezien. In de vorige wedstrijd vond ik hem nog wat verlegen. Hij had slechts een paar keer getraind en was misschien onder de indruk van een team dat vorig seizoen de treble won. Daar was nu helemaal niets van te zien. Hij speelde agressief en maakte veel goede acties. Daar ben ik heel tevreden mee. Je weet dat je geduldig moet zijn bij zulke jonge spelers, maar dit had ik niet verwacht.'

Door de overwinning op West Ham United is Manchester City nog altijd foutloos in de Premier League. De ploeg van Guardiola staat na vijf wedstrijden op vijftien punten, scoorde veertien keer en kreeg er drie tegen. The Citizens spelen volgende week thuis tegen Nottingham Forest.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.