Guardado neemt het op voor Messi na digitale uithaal van Mexicaanse bokser

Reacties

Lionel Messi moest het na de zege van zaterdag op Mexico ontgelden bij de Mexicaanse bokser Canelo Álvarez, maar diens landgenoot Andrés Guardado is nu in de bres gesprongen voor de sterspeler van de Argentijnen.

Guardado neemt het op voor Messi na digitale uithaal van Mexicaanse bokser
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
2 - 0
Mexico
Mexico

Bokskampioen Álvarez haalde op Twitter uit naar Messi, die zaterdag tijdens het Argentijnse feestje in de kleedkamer de vloer zou hebben aangeveegd met een Mexicaanse vlag. Dat was duidelijk tegen het zere been van de in Mexico bekende bokser.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Heb je Messi de vloer zien schoonmaken met ons shirt en onze vlag? Laat hem God smeken dat ik hem niet vind! Net zoals ik Argentinië respecteer, moet hij Mexico respecteren', scheef Álvarez over Messi, die tegen Mexico de score opende en de assist gaf bij de 2-0 van Enzo Fernández.

Guardado
Mexico-captain en ex-PSV'er Guardado kreeg in aanloop naar de laatste groepswedstrijd tegen Saoedi-Arabië vragen over de opmerkingen van Álvarez en verdedigde Messi in gesprek met TyC Sports. 'We weten allemaal hoe respectvol Messi naar iedereen is. Canelo weet niet hoe het eraan toe gaat in een voetbalkleedkamer. Ik vond zijn opmerkingen nergens op slaan', aldus Guardado.

Mexico sluit de groepsfase vanavond af tegen Saoedi-Arabië, de andere wedstrijd in Groep C gaat tussen Polen en Argentinië. Alle landen maken nog kans om de achtste finales te bereiken. Mexico moet in ieder geval winnen om de hoop op een langere WK-deelname levend te houden.

Wereldkampioenschap

Stand Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Nederland
3
2
1
0
5-1
+4
7
2
Senegal
3
2
0
1
5-4
+1
6
3
Ecuador
3
1
1
1
4-3
+1
4
4
Qatar
3
0
0
3
1-7
-6
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.