Grote veranderingen op komst bij Real Madrid: 'Bale blijft, Hazard en Varane weg'

Reacties

Qua inkomende transfers is het bijzonder rustig bij Real Madrid, maar de Spaanse grootmacht zit niet stil op de transfermarkt. Het gaat echter vooral om de vertrekkers in de Spaanse hoofdstad.

Grote veranderingen op komst bij Real Madrid: 'Bale blijft, Hazard en Varane weg'
© Pro Shots

Sergio Ramos is al vertrokken naar Paris Saint-Germain en zijn kompaan in het hart van de defensie is eveneens op weg naar de uitgang. Raphaël Varane zal spoedig een contract tekenen bij Manchester United, is de lezing van Engelse en Spaanse media. Of zoals Marca het schetst op de voorpagina: alleen een akkoord tussen de clubs ontbreekt nog. Real Madrid wil met deze deal voorkomen dat Varane volgend seizoen net als Ramos transfervrij vertrekt. Zijn contract loopt nog een jaar door.

In diezelfde sportkrant wordt ook Eden Hazard besproken. De Belg die vooral teleurstelde sinds zijn komst naar Real Madrid is volgens Marca op de transferlijst gezet door de club. Waar trainer Carlo Ancelotti in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog zei dat hij hoop had om het beste uit Hazard te halen, heeft de clubleiding genoeg gezien. Het is de vraag welke club wil toehappen na enkele matige seizoenen vol blessureleed.

Een ander probleemgeval op de flanken is Gareth Bale. De Welshman keerde terug na een verhuurperiode bij Tottenham Hotspur, waar hij slechts één volledig duel afwerkte in het afgelopen seizoen. AS schrijft dat de Major League Soccer (opnieuw) als optie werd genoemd, maar Real Madrid houdt hem graag in Spanje. Ook met hem heeft Ancelotti plannen. Onder de Italiaan zette Bale zijn eerste stappen bij Real Madrid en was hij erg succesvol.

Bale was in zijn eerste jaren bij Tottenham Hotspur nog zeer succesvol

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.