Grote glimlach bij Wijnaldum na zijn eerste wedstrijd als Roma-speler

Reacties

Georginio Wijnaldum heeft zondagavond zijn eerste speelminuten voor AS Roma gemaakt. De middenvelder kwam een klein halfuur voor tijd in het veld in de oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Het duel was op dat moment al beslist: Roma won uiteindelijk met 5-0.

Grote glimlach bij Wijnaldum na zijn eerste wedstrijd als Roma-speler
© Pro Shots

Wijnaldum rondde afgelopen vrijdag zijn overgang van Paris Saint-Germain naar AS Roma af (huur met een optie tot koop) en kon twee dagen later al zijn officieuze debuut maken. De middenvelder, die voor aanvang van het duel met Shakhtar een warm welkom kreeg, begon nog op de bank. Vanaf die plek zag hij zijn nieuwe ploeg een goede indruk maken.

Roma stond bij rust al met 3-0 voor, dankzij doelpunten van Lorenzo Pellegrini, Gianluca Mancini en een eigen goal van Yukhym Konoplya. Nicolò Zaniolo maakte in de tweede helft op fraaie wijze de vierde Romeinse treffer en maakte even hierna plaats voor Wijnaldum. Met twee Nederlanders in de ploeg (naast Wijnaldum stond ook Rick Karsdorp binnen de lijnen) maakte Edoardo Bove vlak voor tijd de 5-0.

Volgende week begint het nieuwe seizoen in de Serie A. Roma trapt op zondag af met een uitwedstrijd tegen Salernitana.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.