Groningen laat talentvolle Postema vlieguren maken in Keuken Kampioen Divisie

Reacties

Romano Postema maakt het seizoen af in de Keuken Kampioen Divisie. FC Groningen verhuurt de talentvolle spits aan FC Den Bosch.

Groningen laat talentvolle Postema vlieguren maken in Keuken Kampioen Divisie
© Pro Shots

In het seizoen 2018/19 leidde Postema FC Groningen Onder-17 als topscorer naar het landskampioenschap. Vervolgens ging het snel. In de zomer van 2019 werd hij bij de hoofdmacht topschutter van de voorbereiding en in augustus maakte hij al zijn debuut in de Eredivisie.

Inmiddels heeft Postema (18) vijftien officiële optredens voor het eerste elftal van Groningen achter zijn naam, waarin hij nog niet wist te scoren. Dit seizoen kwam hij tot drie korte invalbeurten in de Eredivisie. Eind vorig jaar was hij met Oranje Onder-17 actief op het WK in Brazilië.

Groningen haalde deze zomer met Jörgen Strand Larsen en Patrick Joosten twee nieuwe aanvaller en dus had Postema minder perspectief op speeltijd. De club verhuurt hem daarom aan Den Bosch.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer FC Den Bosch
Meer over FC Den Bosch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.