Groningen heeft concurrentie in strijd om Den Bosch-middenvelder Felida

Reacties

Kevin Felida kan rekenen op de nodige belangstelling. FC Groningen heeft serieuze interesse in de 21-jarige middenvelder van FC Den Bosch, maar heeft concurrentie van FC Cincinnati en Toulouse. Den Bosch wil Felida komende zomer graag verkopen.

Groningen heeft concurrentie in strijd om Den Bosch-middenvelder Felida
© Pro Shots

Dat heeft alles te maken met het contract van Felida dat medio 2022 afloopt. Om nog iets aan de middenvelder te verdienen, moet de club uit de Keuken Kampioen Divisie hem komende zomer laten gaan. Groningen bracht eerder al een bod uit, maar dat werd door Den Bosch niet geaccepteerd.

Groningen heeft Felida op de korrel als opvolger van Azor Matusiwa, als hij komende zomer vertrekt bij de Eredivisionist. Felida speelde tot nu toe al meer dan honderd wedstrijden voor Den Bosch, waar hij doorstroomde vanuit de jeugdopleiding. Dit seizoen staat hij op dertig optredens in de Keuken Kampioen Divisie.

Cincinnati is een van de andere geïnteresseerde clubs. De link tussen de club uit de Major League Soccer en Nederland is snel gelegd. Jaap Stam is trainer van Cincinnati en Gerard Nijkamp is de general manager. Bij Ligue 2-club Toulouse staan Branco van den Boomen en Stijn Spierings al onder contract.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer FC Den Bosch
Meer over FC Den Bosch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.