Groenendijk zinspeelt op rentree Kishna in 2018

Reacties

Ricardo Kishna keert mogelijk eerder dan verwacht terug binnen de lijnen. ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk denkt de Lazio-huurling mogelijk al in 2018 te kunnen gebruiken.

Groenendijk zinspeelt op rentree Kishna in 2018

Kishna liet zich deze week gelden op het trainingsveld. De aanvaller liet daarmee zien hard op de weg terug te zijn van een zware knieblessure, die hij in september 2017 opliep in de wedstrijd tegen Ajax. Kishna wordt ook dit seizoen gehuurd van Lazio.

Volgens Groenendijk behoort een rentree in dit kalenderjaar tot de mogelijkheden. 'Hij moet nog wat stapjes zetten. Maar we kunnen al een beetje genieten van zijn klasse, bijvoorbeeld van zijn prachtige goal op de training', aldus de trainer op de cubwebsite.

Kishna laat in de ogen van Groenendijk zien zijn rentree te naderen. 'We hopen dat hij misschien voor de winterstop nog inzetbaar is, maar anders is dat zeker na de winterstop het geval. Het gaat de goede kant op.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.