Grillitsch wijst aanbod Lyon af en maakt het seizoen af bij Ajax

Reacties

Florian Grillitsch heeft vlak voor het sluiten van de transferdeadline een aanbieding van Olympique Lyon naast zich neergelegd. De Oostenrijkse middenvelder wenst het seizoen af te maken bij Ajax.

Grillitsch wijst aanbod Lyon af en maakt het seizoen af bij Ajax
© Pro Shots

Uit Frankrijk was een bod gekomen op Grillitsch, die aan het einde van de vorige transferperiode bij Ajax opdook. Aan de Rhône was een bod gekomen met een vast bedrag van twee miljoen euro, dat door bonussen nog kon oplopen naar drie miljoen. Grillitsch, die de groepstraining heeft hervat na een lichte blessure, heeft de nummer negen van de Ligue 1 laten weten dat hij op dit moment geen interesse heeft.

De overgang van Grillitsch is, mede door verschillende kleinere blessures, nog niet geworden wat hij ervan had gehoopt. De 27-jarige international van Oostenrijk speelde in de Eredivisie tot dusver pas 163 minuten. Hij is vastberaden om zijn kans te wagen in Amsterdam, ook nu met Alfred Schreuder de trainer die hem naar Nederland haalde niet meer bij Ajax werkt.

Grillitsch, die tot vorige zomer bij 1899 Hoffenheim speelde, heeft nog een contract tot het einde van het seizoen in de Johan Cruijff Arena. De club heeft een optie om die verbintenis met twee jaar te verlengen.

Spelersprofiel

F. Grillitsch


Geboortedatum:
7 augustus 1995
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Neunkirchen
Nationaliteit
Oostenrijk
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
77 kg
Huidige club:
1899 Hoffenheim
Nationaal team:
Oostenrijk
Nationaal team:
Oostenrijk Onder 20
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.