Griezmann zweert Atlético Madrid trouw in bizarre uitzending

Reacties

Antoine Griezmann heeft na maandenlange speculaties duidelijkheid verschaft over zijn toekomst: de 27-jarige aanvaller blijft Atlético Madrid trouw. Dat meldde de Fransman donderdagavond tijdens een opgenomen video die werd uitgezonden door televisiezender Movistar.

Griezmann zweert Atlético Madrid trouw in bizarre uitzending

De uitzending begon om 21.15 uur en pas om 21.45 uur was het hoge woord eruit. Daarvóór werden de kijkers getrakteerd op beelden van een Griezmann die openlijk aangeeft te twijfelen over zijn toekomst. Ook zagen de naar duidelijkheid snakkende voetballiefhebbers de Fransman Fortnite spelen, zijn paard aaien, popcorn eten en in slaap vallen in de auto. Tevens werden beelden vertoond van recente duels van Atlético Madrid.

Waarschijnlijk haalde Griezmann bij deze actie inspiratie uit een soortgelijke daad van LeBron James. De basketballer kondigde in 2010 tijdens een televisie-uitzending, The Decision genoemd, aan dat hij Cleveland Cavaliers ging verruilen voor Miami Heat.

De afgelopen maanden gonsde het van geruchten over de toekomst van Griezmann. In zijn tot medio 2022 lopende contract staat een clausule die erin voorziet dat hij per 1 juli voor honderd miljoen euro te koop is (in plaats van de tweehonderd miljoen euro die vóór 1 juli zou moeten worden betaald), wat in de huidige markt voor een speler als Griezmann een schijntje is. Steevast viel de naam Barcelona in relatie tot Griezmann.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Griezmann staat sinds medio 2014 onder contract bij Atlético Madrid, dat de Fransman destijds oppikte bij Real Sociedad. In vier seizoenen in dienst van de Rojiblancos veroverde hij twee prijzen: de Spaanse Super Cup in 2014 en de Europa League in 2018.

Het langere verblijf van Griezmann betekent een nieuwe coup voor Atlético Madrid nadat eerder deze week al een principeakkoord werd bereikt met AS Monaco over de transfer van Thomas Lemar. Bovendien tekende José María Giménez een nieuw contract.

Nu er duidelijkheid is over zijn sportieve toekomst kan Griezmann zich volledig richten op het WK. Zaterdag speelt Frankrijk zijn eerste poulewedstrijd tegen Australië. Les Bleus komen in de groepsfase ook nog Peru en Denemarken tegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.