Griezmann kondigt vertrek aan bij Atlético Madrid

Reacties

Antoine Griezmann vertrekt na dit seizoen bij Atlético Madrid. Dat heeft de 28-jarige Fransman laten weten aan de club. Een transfer naar Barcelona ligt volgens Spaanse media voor de hand.

Griezmann kondigt vertrek aan bij Atlético Madrid

'Het zijn vijf geweldige jaren geweest. Bedankt voor alles. Jullie zitten voor altijd in mijn hart', zei Griezmann in een korte videoboodschap op de clubkanalen van Atlético. Alles wijst erop dat de aanvaller op weg is naar Barcelona.

De 28-jarige Griezmann, al jaren de grote ster bij concurrent Atlético Madrid, moet een droomvoorhoede gaan vormen met Luis Suárez en Lionel Messi. Bovendien geldt de Fransman als een speler die de 32-jarige Suárez langzaam maar zeker kan gaan opvolgen in de punt van de aanval. Vanwege een clausule in zijn contract is Griezmann voor 125 miljoen euro op te halen bij Atlético.

Griezmann zou na Frenkie de Jong (75 miljoen euro exclusief bonussen) de tweede topaankoop van Barcelona voor volgend seizoen worden. Een jaar geleden leek Griezmann al op weg naar de kampioen van Spanje, maar de aanvaller besloot toen op het laatste moment om Atlético toch trouw te blijven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.