Griezmann geeft stokje door na twee missers vanaf elf meter

Reacties

Antoine Griezmann maakt zich niet veel zorgen na twee gemiste strafschoppen op rij bij Frankrijk. Nadat de aanvaller zaterdag al faalde vanaf elf meter tegen Albanië ging het dinsdagavond mis tegen Andorra.

Griezmann geeft stokje door na twee missers vanaf elf meter

Tegen Albanië schoot Griezmann de bal tegen de lat. 'Ik miste omdat mijn vrouw er vandaag niet bij was', zei hij na die wedstrijd. Dinsdag herhaalde hij die uitspraak, toen hem werd gevraagd waarom hij het vizier nu weer niet op scherp had staan. 'Ik weet het niet. Ik zei het al eerder, ik mis omdat mijn vrouw niet in het stadion meekijkt. Verder zat ik lekker in de wedstrijd.'

Griezmann benutte zijn eerste zeven strafschoppen in Franse dienst allemaal. Nu is het twee keer misgegaan in een paar dagen tijd, maar voor bondscoach Didier Deschamps betekent dat niet direct het einde van de wereld. Hij maakte er na afloop geen groot punt van.

'Antoine is niet iemand die maar wat doet. Als hij moet scoren, dan doet hij het altijd. Als het om beslissende momenten gaat, treuzelt hij niet. Maar goed, deze twee missers blijven wel staan. Misschien praat ik er nog even met hem over. In oktober kunnen we weer aan de bak en dan zal Antoine er staan, dat weet ik', zei Deschamps.

Of Griezmann dan weer de bal opeist bij een strafschop is nog even afwachten. De aanvaller hintte na het duel met Andorra in de richting van een teamgenoot. 'Ik wilde 'm nu graag nemen, dus Olivier Giroud liet 'm aan mij. Maar de volgende zal weer voor hem zijn', zei de aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer A. Griezmann
Meer over A. Griezmann
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.