Gretige Kramer: 'Misschien heb ik nog wat goed te maken met Advocaat'

Reacties

De laatste plooien werden donderdagmiddag gladgestreken: Michiel Kramer maakt het seizoen af bij FC Utrecht. De spits kijkt uit naar zijn samenwerking met Dick Advocaat.

Gretige Kramer: 'Misschien heb ik nog wat goed te maken met Advocaat'

'Hij weet wat hij aan me heeft', laat Kramer (30) weten aan FC Utrecht TV. Beiden werkten in de tweede helft van het vorige seizoen samen bij Sparta Rotterdam. Kramer vertrok toen bij De Kasteelheren nadat hij een schorsing opliep wegens een rode kaart tegen Vitesse.

'Bij Sparta ging het aan het begin goed, maar daarna werd het wat minder. Misschien heb ik nog wat goed te maken met Advocaat', aldus Kramer, die FC Utrecht omschrijft als een 'fantastisch mooie club'. 'Ik wil graag onderdeel zijn van dit team. Het voelde gewoon goed. Ik wil knokken voor wat ik waard ben.' Kramer weet niet of hij langer dan een half seizoen zal uitkomen voor de Domstedelingen. 'Dat zien we aan het einde van het seizoen wel, volgens mij moet er eerst een nieuwe trainer komen.'

Profiteren
FC Utrecht kon Kramer transfervrij overnemen van Maccabi Haifa, dat zijn contract besloot te ontbinden. 'Hij is daar gehaald door Fred Rutten en Mohammed Allach. Die gingen beiden weg en wat je dan vaker ziet in het buitenland is dat er voor de aankopen dan geen perspectief meer is. Daar hebben wij van kunnen profiteren', legt Jordy Zuidam, de directeur voetbalzaken van FC Utrecht, uit.

De subtopper besloot er een spits bij te halen door de blessures van Cyriel Dessers en Simon Makienok. Bovendien is Jean-Christophe Bahebeck net hersteld van een kwetsuur en nog niet in staat wekelijks negentig minuten te spelen.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.