Grensrechter vraagt om handtekening van Haaland

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Grensrechter vraagt om handtekening van Haaland
© Pro Shots

• Bijzondere beelden na afloop van Manchester City - Borussia Dortmund. Erling Haaland werd in de catacomben opgewacht door een van de grensrechters, die graag nog even een handtekening van de superspits wilde scoren. Daar had Haaland wel even tijd voor. 

'Als ik hem op het veld zie, heb ik te doen met de verdediger die hem moet dekken'
Nicolás Tagliafico is erg onder de indruk van zijn teamgenoot Brian Brobbey. 'Zijn bijnaam is niet voor niets Brobbeast. Die jongen is echt niet normaal goed. Hij is ongekend sterk. Hij groeit vast uit tot een van de grote spitsen van Europa.' Over een paar maanden hoeft Tagliafico op de trainingen in ieder geval geen rekening meer te houden met Brobbeast, de spits vertrekt na dit seizoen transfervrij naar RB Leipzig. (ESPN)

'Zijn prestaties zijn het niet waard om Chong nog langer te huren van Manchester United, laat staan om hem te kopen'
• Club Brugge-icoon Gert Verheyen is op z'n zachtst gezegd niet tevreden over de inbreng van Tahith Chong. 'Wat hij bij Club Brugge laat zien oogt mooi, maar als je kijkt waartoe zijn acties leiden, is de balans heel mager. Eigenlijk zie je in hem te veel een speler voor de Onder-21 die nog de stap naar het mannenvoetbal moet zetten. Cijfers heeft hij evenmin. Zijn enige goal viel tegen Olsa Brakel.' (Het Nieuwsblad)

'Iedereen heeft genoeg van Gareth Bale. Bij zijn terugkeer was het alsof de Messias was gearriveerd. Hij was drie maanden niet fit. Daarna speelde hij een paar aardige wedstrijden, raakte in vorm en verdween in de belangrijkste wedstrijden van het jaar, tegen Arsenal en Dinamo Zagreb. En dan hoor je hem zeggen dat hij alleen maar fit wil zijn voor het EK. Dat hij daarom is teruggekeerd naar Spurs en dat hij terug wil naar Real Madrid. Iedereen is hem zat.'
• Gewezen Tottenham-middenvelder Jamie O'Hara is bij TalkSport meer dan duidelijk over Gareth Bale. 'Je kan ook zien dat José Mourinho er genoeg van heeft. Tegen Aston Villa wordt hij niet eens ingebracht en tegen Newcastle United twee minuten. Deze situatie moet worden beëindigd.'

Jan Boskamp schittert met badmuts en al in een video van Feyenoord. De gewezen trainer wil iedereen, inclusief Mike Obiku en Rob van Dijk, verleiden tot het aanschouwen van De Klassieker vanuit zijn eigen Kuipje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Op zesde april sturen we onze felicitaties naar Fabrice Muamba (33), Amedeo Carboni (56), Pietro Vierchowod (62) én René Eijkelkamp (57).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.