Gouden wissel Misidjan zit Klaassen dwars tijdens droomdebuut

Virgil Misidjan heeft in zijn eerste wedstrijd voor 1. FC Nürnberg meteen zijn waarde bewezen. Als invaller zorgde hij in de extra speeltijd voor de gelijkmaker op bezoek bij Werder Bremen.

Werder Bremen
1 - 1
1. FC Nürnberg

Lange tijd leek Bremen op weg naar zijn tweede overwinning dit seizoen in de Bundesliga. Davy Klaassen lag aan de basis van de 1-0 in de 26ste minuut van Maximilian Eggestein, die de bal van grote afstand schitterend binnenschoot. De voorsprong kwam eigenlijk geen moment in gevaar. In de slotseconden kwamen de bezoekers echter nog langszij.

De in de 61ste minuut ingevallen Misidjan schoot op aangeven van Hanno Behrens in de korte hoek binnen en werd daarna in de feestvreugde bedolven door al zijn ploeggenoten. Het was voor de ex-aanvaller van Willem II zijn debuut voor Nürnberg, dat hem aan het einde van de transferperiode had overgenomen van Ludogorets.

1. FC Nürnberg komt door het late gelijkspel op twee punten en staat daardoor nu veertiende in de Bundesliga. Werder Bremen blijft steken op vijf punten, waarmee het de zevende plek bezet.