Gouden Stieren voor Nouri en Steijn

Reacties

Abdelhak Nouri is gekozen tot beste speler van de Jupiler League. Naast de Jong Ajax-middenvelder kreeg VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn een Gouden Stier.

Gouden Stieren voor Nouri en Steijn

Nouri, die ook in het VI-klassement de beste cijfers kon overleggen, troefde in de strijd om de Gouden Stier Tom Boere (FC Oss), Jamiro Monteiro en Sander van de Streek (beiden SC Cambuur) af. De middenvelder is de opvolger Thomas Verhaar, die vorig jaar met de eer ging strijken.

Opvallend genoeg ontbrak VVV-Venlo bij de verdeling van de Gouden Stieren voor de spelers. Ook bij de genomineerde beloftes had de kampioen geen afvaardiging. Sam Lammers (Jong PSV), Frenkie de Jong (Jong Ajax), Joey Veerman (FC Volendam) en Manchester City-huurling Manuel García (NAC Breda) streden om de eretitel, die aan De Jong ten deel viel.

VVV bleef echter bij de uitreiking niet met lege handen. Steijn troefde zijn collega's Pascal Jansen (Jong PSV), Roy Hendriksen (Helmond Sport) en Sipke Hulshoff (SC Cambuur) af en kreeg de Gouden Stier als beste trainer van het Jupiler League-seizoen. Hij is daarmee de opvolger van Alex Pastoor, die een jaar geleden een Gouden Stier kreeg na het behalen van de titel met Sparta Rotterdam.

Nouri: 'Gehoopt dat ik eerder bij Ajax 1 kon aansluiten'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.