Goudeerlijke Rutjes doet mee aan 'Wie is de Mol?'

Reacties

Nathan Rutjes is één van de kandidaten in het nieuwe seizoen van tv-programma 'Wie is de Mol?'. Al langer gingen er geruchten dat de oud-voetballer van onder meer Roda JC en Sparta Rotterdam deelnemer zou zijn en dat is nu officieel bevestigd op Radio 2.​​

Goudeerlijke Rutjes doet mee aan 'Wie is de Mol?'
© Pro Shots

Toen Rutjes de kampioenswedstrijd eind vorig seizoen van amateurclub Groene Ster liet schieten wegens zogenaamde 'KNVB-verplichtingen in Azië' gingen de alarmbellen onder zogenaamde 'molloten' voor het eerst rinkelen. Nu blijkt dat zij het bij het rechte eind hadden, want woensdag is het nieuws inderdaad bevestigd.

Rutjes is tegenwoordig trainer bij Sparta Rotterdam en zij haakten op ludieke wijze in op het nieuws:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Programmaformat
Wie is de Mol? is een populair tv-programma uitgezonden door de AVROTROS, waarin deelnemers opdrachten gezamenlijk zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Een van hen is een bedrieger, een mol, en die heeft als opdracht om de opdrachten te saboteren. De mol moet dit doen zonder dat de anderen dit doorhebben. Of Rutjes, die bekendstaat om zijn eerlijkheid, daar erg goed in is valt nog te bezien.

Rutjes is niet de eerste deelnemer aan het tv-programma, met een voetbalachtergrond. Oud-scheidsrechter Dick Jol deed in seizoen 6 mee, maar was niet 'de Mol'. Ook tv-presentator en sportjournalist Toine van Peperstraten was ooit te zien in het tv-programma. 

Buiten de Lijntjes met Rutjes: 'Had graag met Beugelsdijk gespeeld'
{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer N. Rutjes
Meer over N. Rutjes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.