Good old Giroud geeft met record signaal af aan Deschamps

Reacties

AC Milan was dank verschuldigd aan Olivier Giroud. De Franse routinier hielp de Rossoneri met een recordprestatie naar de knock-outfase in de Champions League.

Good old Giroud geeft met record signaal af aan Deschamps
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
4 - 0
Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg

Giroud was direct betrokken bij alle vier de goals, waarmee AC Milan woensdag overtuigend afrekende met Red Bull Salzburg. De Franse aanvaller vestigde daarmee een record, want in de Champions League had niemand sinds 2003 een dergelijke prestatie geleverd op zijn leeftijd.

Naast de bijdrage aan het Europese succes van AC Milan was het voor Giroud ook persoonlijk een welkome opsteker. Een week voordat de Franse bondscoach Didier Deschamps zijn definitieve WK-selectie bekend maakt, liet de spits zien dat hij in vorm is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik voel me jong en wil mezelf nog verbeteren', klonk het uit de mond van de Franse Man van de Wedstrijd. 'Ik wilde weer scoren voor eigen publiek. Dat had ik al een tijdje niet meer gedaan. Dit is goed voor mijn vertrouwen. We gaan het zien met de WK-lijst, zoals het voor iedereen afwachten is. Er staan nog een paar wedstrijden voor Milan op het programma. En ik ben het niet die het beslist.'

Bekijk hier al onze video's
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer O. Giroud
Meer over O. Giroud
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.