Golden Boy Quiz: de grootste talenten van de Europese velden

Reacties

Matthijs de Ligt trad maandag in de voetsporen van een landgenoot door de Golden Boy-verkiezing van de Italiaanse sportkrant Tuttosport te winnen. Naar aanleiding daarvan een quiz over de spelers die de laatste vijftien jaar op het podium eindigden van de prestigieuze award.

Golden Boy Quiz: de grootste talenten van de Europese velden

Want dat is de prijs voor beste spelers tot 21 jaar in Europa zeker, als je kijkt naar de spelers die in het verleden op het podium eindigden. Een garantie voor een glansrijke carrière in de absolute top is het niet, sommigen van hen maakten hun belofte nooit helemaal waar.

Welke spelers sinds de eerste editie in 2003 bij de beste drie spelers van de Golden Boy-verkiezing eindigden, is het onderwerp van deze quiz. Als hints geven we de clubs waar de podiumklanten op het moment van hun uitverkiezing voor uitkwamen en hun nationaliteit. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.