Goed nieuws voor Real Madrid: Benzema lijkt El Clásico te halen

Reacties

Karim Benzema is na zijn blessure teruggekeerd op het trainingsveld van Real Madrid. De aanvoerder van De Koninklijke ontbrak een tijdje vanwege een blessure, maar liet zich woensdag weer op het veld zien. Dat betekent goed nieuws in aanloop naar El Clásico.

Goed nieuws voor Real Madrid: Benzema lijkt El Clásico te halen

Over een ruime twee weken vindt de confrontatie tussen Real Madrid en Barcelona plaats. In Estadio Santiago Bernabéu ontvangt de regerend landskampioen de runner-up in La Liga. De strijd tussen de aartsrivalen lijkt nu alsnog te gaan plaatsvinden met Benzema binnen de lijnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Benzema was drie weken geleden in het Champions League-duel met Celtic uitgevallen met knieklachten en werd hij vervangen door Eden Hazard. Trainer Carlo Ancelotti nam destijds de grootste zorgen over de knie van zijn superster al weg. Sindsdien liet hij zich echter niet meer zien op het veld.

Hoewel het een race tegen de klok leek te worden voor de Franse aanvaller, is er goed nieuws voor Ancelotti. Het duel met Barça is niet meer in gevaar. Op 16 oktober komen de Catalanen naar de Spaanse hoofdstad. Tot die tijd spelen de Madrilenen nog tegen Osasuna, Shakthar Donetsk (2x) en Getafe.

Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
Barcelona
Barcelona
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.