Goed nieuws voor Oranje: Cillessen terug in basis Valencia

Reacties

Jasper Cillessen keert zaterdag terug in de basis van Valencia. De dertigjarige doelman stond begin december voor het laatst onder de lat bij de Spaanse club en verloor daarna zijn plek aan Jaume Doménech. Tegen Real Betis kiest trainer Albert Celades toch weer voor Cillessen.

Goed nieuws voor Oranje: Cillessen terug in basis Valencia
© Pro Shots

De kans is groot dat de resultaten van de afgelopen weken ten grondslag liggen aan die keuze. Valencia verloor vier van de laatste vijf wedstrijden, scoorde maar vier keer en kreeg liefst veertien tegendoelpunten. Doménech zit tegen Betis op de bank.

Cillessen stond op 7 december 2019 voor het laatst in de basis en viel toen met een kuitblessure uit in de uitwedstrijd tegen Levante. Doménech nam zijn plek over en bleef vervolgens staan. De Nederlandse doelman raakte tussendoor ook nog geblesseerd aan zijn heup. Cillessen is nu twee weken fit.

Het betekent goed nieuws voor het Nederlands elftal dat Cillessen weer in de basis staat. De eerste doelman van Oranje zal richting het EK zo veel mogelijk minuten willen maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Valencia
Meer over Valencia
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.