Goed nieuws voor Feyenoord: rentree Jørgensen komt dichterbij

Reacties

Nicolai Jørgensen heeft richting de thuiswedstrijd van komende zondag tegen NAC Breda de groepstraining bij Feyenoord hervat. De Deense spits is herstellende van een voetblessure die hem tot nu toe aan de kant hield.

Goed nieuws voor Feyenoord: rentree Jørgensen komt dichterbij

Jørgensen keerde na zijn WK-deelname met Denemarken geblesseerd terug in De Kuip. Zonder de Eredivisie-topscorer van het seizoen 2016/17 begon Feyenoord dramatisch aan het nieuwe voetbaljaar met de Europese uitschakeling tegen AS Trencín en de valse start in de Eredivisie tegen De Graafschap (2-0).

Bij afwezigheid van Jørgensen speelde Robin van Persie hoofdzakelijk in de spits. Trainer Giovanni van Bronckhorst gaf de 35-jarige aanvoerder alleen rust in het met 4-0 verloren uitduel met Trencín, toen Dylan Vente aan de aftrap verscheen. De rentree van Jørgensen zou Feyenoord in dat opzicht weer meer opties bieden.

Van Bronckhorst meldde vrijdag richting het uiteindelijk met 5-3 gewonnen uitduel met SC Heerenveen al dat hij vanuit de medische staf positieve signalen had ontvangen over Jørgensen. 'Ik heb goede hoop dat hij snel weer kan aansluiten', zei Gio over de 27-jarige spits, die tot nu toe 38 keer scoorde in 76 duels voor Feyenoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Beluister hier een terugblik op het uitduel van Feyenoord met SC Heerenveen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.