Goed nieuws voor bleue Belgen: Lukaku is er weer bij

Reacties

België kende tegen Canada geen denderende start van het WK. De ploeg van Roberto Martínez won weliswaar van Canada, maar overtuigend ging het allerminst: de 1-0 overwinning was nauwelijks verdiend te noemen. Toch is er goed nieuws uit het Belgische kamp.

Goed nieuws voor bleue Belgen: Lukaku is er weer bij
© Pro Shots

Romelu Lukaku, die woensdagavond nog toeschouwer was, staat inmiddels weer op het veld. Dat bevestigde Martínez donderdag tegenover de RTBF, de publieke omroep van Wallonië. 'Romelu heeft vandaag met de groep meegetraind. We gaan kijken hoe zijn lichaam daarop reageert. Ik ben blij om hem terug te zien in de groepstraining, maar denk niet dat hij al kan starten tegen Marokko', aldus de Spaanse keuzeheer van de Rode Duivels.

Tegen Marokko ligt het voor de hand dat Michy Batshuayi zijn plek behoudt. Batshuayi was de matchwinner tegen Canada, maar een heel gelukkige wedstrijd speelde hij niet. Verder heeft België nog een wedstrijd tegen Kroatië op het programma staan.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.