Goed nieuws: Pröpper liet zichzelf en een boel anderen voor niets schrikken

Reacties

Het was een weekend boordevol emoties, maar Robin Pröpper is ongeschonden uit de strijd met Ajax gekomen. De verdediger van Heracles Almelo verliet in tranen het veld met een ogenschijnlijk zware knieblessure, maar maandagmiddag kreeg Pröpper de bevestiging dat het allemaal reuze meeviel.

Goed nieuws: Pröpper liet zichzelf en een boel anderen voor niets schrikken
© Pro Shots

Twintig minuten voor tijd ging het fout bij Pröpper, die na een duel met Lassina Traoré met heel veel pijn op de grond bleef zitten. De gedachten gingen uit naar een eerdere zware knieblessure die de mandekker opliep in zijn carrière, ook bij Pröpper zelf. Na de wedstrijd meldde de 27-jarige verdediger zelf al dat het minder erg was dan het leek, na een scan werd aan alle onzekerheid een einde gemaakt.

'Uit de MRI-scan kwam direct naar voren dat ik er zonder kleerscheuren uit ben gekomen. Dat had ik niet verwacht als je de beelden nogmaals ziet', aldus een opgeluchte Pröpper op de website van Heracles. 'Ik ben ontzettend blij met de uitslag. Al met al heb ik dus mezelf en een hoop mensen, gelukkig, voor niets laten schrikken.'

Heracles ging in Amsterdam uiteindelijk 5-0 onderuit, Pröpper kan de komende tijd dus gewoon in actie komen nu de formatie uit Overijssel middenin een loodzwaar schema zit. Na het afgelopen duel met Ajax wachten wedstrijden tegen AZ (29 november) en Feyenoord (6 december).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Pröpper
Meer over R. Pröpper
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.