Dinamo Zagreb heeft in de aanloop naar het Europa League-duel met Feyenoord een succes geboekt. Met dank aan topscorer Mario Gavranovic werd de Kroatische topper tegen Gorica gewonnen.

Dinamo Zagreb
3 - 2
Gorica
Gorica

Dinamo Zagreb had zaterdag na ruim een half uur in een tijdbestek van vier minuten een ogenschijnlijk solide basis gelegd voor het succes. Gavranovic was daarbij de grote man. De Zwitserse international brak in de 32ste minuut de ban om kort daarna de marge te vergroten. Daarmee voerde hij zijn totaal voor het seizoen op tot zeven goals.

Maar net zo snel als de voorsprong was opgebouwd, verdween die vroeg in de tweede helft weer. Gorica stond na 51 minuten op 2-2 door goals van Ognjen Mudrinski en Jiloan Hamad.

Na ruim een uur zette Gavranovic Dinamo Zagreb andermaal op het spoor van een succes. Direct na zijn fraaie 3-2 werd hij gewisseld. Vanaf de kant zag de Zwitserse goalgetter hoe zijn achtste goal van het seizoen genoeg was voor de zege.

Feyenoord speelt donderdag in Kroatië het eerste duel van het nieuwe Europa League-seizoen. Die wedstrijd werd begint om 21.00 uur.