Go Ahead vervolgt promotiejacht met Ajax-exponent Dekker

Reacties

Vince Gino Dekker heeft onderdak gevonden bij Go Ahead Eagles. De linksbuiten heeft een contract getekend voor een half jaar met een optie voor nog een jaar.

Go Ahead vervolgt promotiejacht met Ajax-exponent Dekker

Dekker is een gratis versterking voor Go Ahead Eagles, dat in de jacht op het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie alleen FC Den Bosch voor zich moet dulden. De 21-jarige aanvaller liet namelijk in december al na een half jaar zijn contract ontbinden bij AZ, waar hij geen speeltijd in het eerste elftal kreeg.

Vorige zomer maakte Dekker nog de overstap van Ajax naar AZ, waar hij in het beloftenelftal in achttien competitieduels tot een doelpunt en vijf assists kwam.

Dekker benadrukt op de clubsite van Go Ahead dat hij bij zijn nieuwe club zal krijgen wat hij wil: speeltijd in het eerste elftal. Dat lukte in Alkmaar niet. 'Misschien ben ik wel een beetje ongeduldig, maar ik vond niet dat ik helemaal beloond werd voor de ontwikkeling die ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.