Go Ahead mengt zich in strijd om handtekening Ruben van Bommel

Reacties

Ruben van Bommel is nadrukkelijk in beeld bij Go Ahead Eagles als versterking voor komend seizoen. De achttienjarige aanvaller heeft al gesproken met de Eredivisie-club uit Deventer.

Go Ahead mengt zich in strijd om handtekening Ruben van Bommel
© Pro Shots

Van Bommel draaide een uitstekend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met vijftien goals en drie assists voor MVV Maastricht. Het leverde de zoon van oud-international Mark van Bommel woensdag een uitverkiezing op als Talent van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie en waarschijnlijk volgt binnenkort ook een stap hogerop.

Van Bommel gaf in gesprek met VI al aan dat hij met meerdere clubs heeft gesproken. Een daarvan is Go Ahead. De Deventenaren zijn zeker van nog een seizoen Eredivisie-voetbal, maar zijn zeker niet de enige geïnteresseerde club. Ook AZ en FC Twente spraken al met de talentvolle vleugelaanvaller, die nog wacht op een profcontract bij MVV.

Mocht de jongste Van Bommel-telg daadwerkelijk tekenen op De Adelaarshorst, dan zou hij in de voetsporen treden van zijn opa. Bert van Marwijk, de schoonvader van Rubens vader Mark, begon zijn loopbaan als speler eind jaren zestig bij Go Ahead en verdiende er in 1975 een transfer naar AZ '67 en zijn enige interland voor Oranje.

In voetsporen Frenkie en Dumfries: Van Bommel (18) deelt toekomstplannen
Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Meer R. van Bommel
Meer over R. van Bommel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.