Go Ahead lijkt thuis onverslaanbaar: ook Fortuna overtuigend verslagen

Reacties

Go Ahead Eagles heeft ook de derde thuiswedstrijd van het seizoen in winst omgezet. De ploeg van René Hake legde Fortuna Sittard over de knie door doelpunten van Oliver Edvardsen, Sylla Sow en Philippe Rommens.

Go Ahead lijkt thuis onverslaanbaar: ook Fortuna overtuigend verslagen
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
3 - 0
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

De Adelaarshorst is vooralsnog een onneembare vesting voor tegenstanders van Go Ahead Eagles. Geen ploeg wist er tot nu toe een punt te behalen en ook Fortuna moest eraan geloven. In de openingsfase kreeg zowel Go Ahead als Fortuna meerdere kansen, maar werd er niet gescoord. Bobby Adekanye mikte over, daarna was het de beurt aan Tijjani Noslin. Het doelpunt van Edvardsen vlak voor rust kwam voor de thuisploeg dan ook als geroepen.

Fortuna-doelman Ivo Pandur moest meermaals reddend optreden op schoten van Go Ahead. Zo was Bas Kuipers dichtbij, maar kon ook Alen Halilović vuren. Juist op het moment dat Fortuna beter in de wedstrijd kwam en echt voor het punt ging, besliste Sow de wedstrijd met de 2-0. Diep in blessuretijd schoot Rommens nog een vrije trap binnen voor Go Ahead Eagles, wat voor Fortuna de definitieve nekslag was.

Go Ahead is de nieuwe nummer vijf van de Eredivisie en staat op tien punten. Fortuna staat daar één plaats onder en pakte tot nu toe negen punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Go Ahead Eagles Nederland

Fortuna Sittard Nederland

Fortuna Sittard Nederland

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.