Go Ahead Eagles haalt spits met Champions League-ervaring in huis

Reacties

Go Ahead Eagles heeft zijn gewenste nieuwe spits binnen. Marc Cardona wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Osasuna.

Go Ahead Eagles haalt spits met Champions League-ervaring in huis
© Pro Shots

De naam Cardona zal bij weinigen een belletje doen rinkelen, maar de 26-jarige Spanjaard kwam namens Barcelona uit in de Champions League én scoorde in het shirt van Eibar tegen Real Madrid. Met zijn tijdelijke werkgever Real Mallorca promoveerde Cardona afgelopen seizoen nog naar La Liga, maar zijn broodheer Osasuna stelde geen prijs meer op zijn diensten. Bij Mallorca bleef de centrumspits overigens steken op twee doelpunten in dertien wedstrijden.

In dienst van Eibar en Osasuna kwam Cardona in totaal tot 39 duels op het hoogste Spaanse niveau. Daarmee neemt de aanvaller de nodige ervaring mee naar De Adelaarshorst. Na het vertrek van Sam Hendriks naar SC Cambuur was Go Ahead Eagles naarstig op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Voor die positie kan trainer Kees van Wonderen ook een beroep doen op oudgediende Jacob Mulenga en Isac Lidberg.

Vorige week versterkte Go Ahead Eagles zich al met Yacine Bourhane. De middenvelder kwam over van het Franse Niort, dat uitkomt in de Ligue 2.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.