Giménez bevestigt zelf transfer naar Feyenoord

Reacties

Santiago Giménez wordt de nieuwe spits van Feyenoord. De Mexicaan heeft het nieuws dat al even in de lucht hing woensdagavond zelf bevestigd, toen hij op het vliegveld op zijn vlucht naar Nederland zat te wachten. Giménez zal een meerjarig contract gaan tekenen in De Kuip.

Giménez bevestigt zelf transfer naar Feyenoord
© Pro Shots

Feyenoord bereikte vorige week al een akkoord met Cruz Azul over de transfervoorwaarden voor de 21-jarige Giménez. Toch kwam de aanvaller dinsdagnacht nog in actie tegen Atlético de San Luis. De scouts van Feyenoord zullen even zijn geschrokken toen Giménez in de tweede helft om een wissel vroeg, maar na afloop bleek dat er van een serieuze blessure geen sprake is.

Nu is Giménez dus op weg naar Rotterdam. Op het vliegveld bevestigde hij tegenover ESPN Mexico dat hij zijn loopbaan gaat vervolgen bij Feyenoord. Giménez zal na zijn transfer niet direct inzetbaar zijn: Feyenoord zal dan immers nog een werkvergunning voor de aanwinst moeten regelen. Het is nog onzeker of Giménez de eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse kan halen.

Lees hier meer over de nieuwe Feyenoord-spits:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.