Giliano Wijnaldum biedt eigen diensten met succes aan bij Sparta

Reacties

Giliano Wijnaldum keert terug bij Sparta Rotterdam. De verdediger (die een verleden heeft in de jeugdopleiding van de club) heeft een eenjarig contract getekend op Het Kasteel.

Giliano Wijnaldum biedt eigen diensten met succes aan bij Sparta

In de verbintenis zit een optie voor nog een extra seizoen, zo maakt Sparta op de officiële website bekend. De Rotterdammers konden de 25-jarige Wijnaldum transfervrij binnenhalen, aangezien zijn contract bij Willem II afloopt. De linksback speelde eerder voor onder meer voor AZ, FC Groningen en VfL Bochum.

'Giliano bood zijn diensten aan Sparta aan', vertelt technisch manager Henk van Stee. 'Hij was altijd een groot talent, maar besefte dat hij nog niet het maximale uit zijn carrière gehaald had en wil bij Sparta graag bewijzen wat hij in huis heeft. Wij denken dat hij, met zijn kwaliteiten en motivatie, van waarde kan zijn voor de club.'

Wijnaldum verruilde al op jonge leeftijd de jeugdopleiding van Sparta voor die van AZ en speelde dus nog geen duels in het eerste elftal voor de uit de Eredivisie gedegradeerde club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.