Gewilde Rosheuvel kiest voor NAC

Reacties

Mikhail Rosheuvel is de volgende aanwinst van NAC Breda. De snelle buitenspeler, die vorig seizoen met Roda JC degradeerde uit de Eredivisie, tekent bij de Brabanders een contract voor drie jaar.

Gewilde Rosheuvel kiest voor NAC

Rosheuvel (27) had over belangstelling niet te klagen. In Nederland was Sparta serieus geïnteresseerd in de Amsterdammer en informeerden nog een aantal Eredivisie- en Eerstedivisieclubs naar hem. Ook was er buitenlandse interesse voor Rosheuvel. NAC had hem gevraagd deze week zijn keuze kenbaar te maken.

Voor de aanvaller is NAC zijn zesde Nederlandse werkgever. Eerder kwam hij uit voor FC Omniworld/Almere City FC, AZ, Heracles Almelo, SC Cambuur en Roda JC. In 2012 probeerde NAC Rosheuvel al eens naar Breda te halen, maar destijds koos hij voor AZ.

In de speelwijze die trainer Mitchell van der Gaag nastreeft, is een belangrijke rol voor snelle, sterke aanvallers op de flanken weggelegd. De aanwinsten Gervane Kastaneer en Rosheuvel passen in dat plaatje. Paolo Fernandes, die opnieuw gehuurd zal worden van Manchester City, kan ook aan de zijkant uit de voeten. Of er voor Giovanni Korte nog plaats is bij NAC, is maar de vraag. In een mislukte poging Vito van Crooy van VVV-Venlo te strikken werd Korte als ruilmiddel aangeboden.

NAC wacht nog op de definitieve bevestiging uit Manchester welke huurlingen er naar Nederland komen. Naast Fernandes gaat dat vrijwel zeker om middenvelder Luka Ilic en centrale verdediger Eric Palmer-Brown. De Bredanaars hopen minimaal nog twee aanvallende versterkingen te mogen begroeten. Ook op het ja-woord van de Engelse linksback Greg Leigh wacht NAC nog.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.