Geschrokken NAC distantieert zich van bedreigingen aan familie Steijn

Reacties

NAC Breda is geschrokken van de bedreigingen aan het adres van de familie Steijn. Dat meldt de Keuken Kampioen Divisie-club donderdag in een statement.

Geschrokken NAC distantieert zich van bedreigingen aan familie Steijn
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
1 - 2
ADO Den Haag
ADO Den Haag

Maurice Steijn stapte vorig jaar op als hoofdtrainer van NAC Breda, omdat zijn veiligheid niet meer gegarandeerd kon worden, zo vertelde hij onlangs aan VI. Destijds deed hij geen aangifte. Maar na het doelpunt van Sem Steijn in het Rat Verlegh Stadion dinsdagavond, en de provocaties die daarop volgden, kwam er de afgelopen dagen veel los.

'Vannacht is van alles binnengekomen. Dat werd toen gebagatelliseerd vanuit bepaalde kampen. Nu gaan we aangifte doen. Vorig jaar heb ik het gelaten, omdat ik het niet groter wilde maken dan het was. Wat er vandaag is binnengekomen, tart echter alles. Alle mensen die aan karaktermoord hebben meegedaan, wil ik daarvoor bedanken', zei Steijn woendagavond bij ESPN.

NAC reageert nu in een statement op de clubsite. 'NAC heeft kennisgenomen van de inhoud van een aantal bedreigingen welke zijn geuit aan het adres van de familieleden van Maurice Steijn na de wedstrijd NAC – ADO Den Haag. De club is hier erg van geschrokken. De acties van deze individuen passen niet bij onze club en onze achterban. Wij distantiëren ons hier dan ook volledig van', schrijft de club.

'Maurice Steijn heeft aangegeven aangifte te gaan doen. Als club hebben wij inzage gekregen in deze berichten en begrijpen de keuze om aangifte te doen. We willen eenieder oproepen onze club op een positieve manier te steunen, zoals zovelen al doen. We hebben een trouwe supportersschare, waar we ontzettend trots op zijn. Verpest het niet voor je medesupporters.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.