Geschiedenis herhaalt zich: De Boer opnieuw verder in CL

Reacties

Atlanta United staat net als vorig jaar in de kwartfinale van de CONCACAF Champions League. In de nacht van dinsdag op woensdag werd in de returnwedstrijd afgerekend met Motagua uit Honduras: 3-0.

Geschiedenis herhaalt zich: De Boer opnieuw verder in CL
© Pro Shots

Het is voor het tweede jaar op rij dat trainer Frank de Boer zich in die fase van het toernooi meldt. Vorig seizoen stelde De Boer ook al orde op zaken in de achtste finale door het returnduel ruim te winnen, toen werd CS Herediano na een valse start verslagen.

Ook dit jaar begon Atlanta United niet fantastisch aan de Champions League voor clubs in Noord-Amerika, de Caraïben en Centraal-Amerika. Door een 1-1 gelijkspel in Honduras bleef het spannend. Een week na dat resultaat maakte het team van De Boer echter korte metten met Motagua. Via Gonzalo Martínez (tweemaal) en topscorer Josef Martínez werd er met 3-0 gewonnen en dus een plekje in de kwartfinale veiliggesteld.

Het is nog niet bekend wie de tegenstander van Atlanta United wordt in de kwartfinale. Vorig jaar bleek CF Monterrey, de uiteindelijke winnaar van het toernooi, te sterk.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlanta United
Meer over Atlanta United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.