Geruchten laten Zahavi koud: 'Dat laat ik aan de media'

Reacties

Eran Zahavi vierde donderdag zijn rentree bij PSV. De Israëlische spits keerde tegen Telstar terug van een slepende knieblessure en drukte na afloop verhalen over een mogelijk vertrek de kop in.

Geruchten laten Zahavi koud: 'Dat laat ik aan de media'
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 1
Telstar
Telstar

Zahavi kwam na ruim een uur in het veld en kreeg nog een uitgelezen mogelijkheid zijn terugkeer op te luisteren met een doelpunt, maar de 34-jarige aanvaller raakte de paal. 'Het belangrijkste was om weer op het veld te staan', reageerde Zahavi voor de camera van ESPN. 'Hopelijk gaan zulke ballen er in de belangrijke wedstrijden wel in.' PSV won uiteindelijk met 2-1 en plaatste zich zo voor de kwartfinales van de KNVB-Beker.

Na twee vervelende incidenten in de privésfeer zou Zahavi een vertrek bij PSV niet uitsluiten, maar de Israëliër verwacht te blijven waar hij is. 'Geruchten zullen er altijd zijn, daar heb ik geen controle over. Ik kan alleen naar mezelf kijken en de dingen die ik moet doen. De geruchten laat ik aan de media. In het voetbal kan alles gebeuren, maar je zag me vandaag op het veld. Alles is dus normaal', verzekerde Zahavi.

Wedstrijdritme
De PSV'er gaf verder aan zich fysiek goed te voelen, maar wel nog wat wedstrijdritme te missen. Toch kan Zahavi in de kraker tegen Ajax naar eigen zeggen zo lang spelen als trainer Roger Schmidt wil. 'Ajax is een topwedstrijd, geen normale competitiewedstrijd. Maar ik voel me goed, dus of ik ga spelen is een vraag voor de coach.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.