Gerrard begint Europees avontuur met klinkende zege op Sevilla

Reacties

Steven Gerrard heeft zijn Europese trainersdebuut met vlag en wimpel zien slagen. De Liverpool-legende won met de club zijn eerste duel in de Youth League overtuigend.

Gerrard begint Europees avontuur met klinkende zege op Sevilla

Aan de Youth League doen alle jeugdelftallen mee van de clubs die zich ook geplaatst hebben voor de groepsfase van de Champions League. De Engelse club startte het toernooi tegen Sevilla op het eigen Prenton Park, waar het jonge Liverpool haar wedstrijden afwerkt.

Al bij de rust zaten Gerrard's pupillen op rozen. Via Curtis Jones, Liam Millar en nogmaals Jones was het al 3-0 na 45 minuten. Conor Masterson maakte er met een fraaie treffer nog 4-0 van na de thee. De Nederlandse aanvaller Bobby Adekanye, die een jaar bij de PSV-jeugd onder contract heeft gestaan, mocht nog invallen tegen de Spanjaarden.

Gerrard is sinds februari trainer van de Liverpool-jeugd. De oud-middenvelder van The Reds zette eind 2016 een punt achter zijn carrière bij LA Galaxy. Van 1989 tot 1998 doorliep de Engelsman de jeugd van Liverpool, waarna hij er tot medio 2015 in het eerste elftal zou spelen en uit zou groeien tot clubicoon.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.