Gerbrands over ontslag Van Bommel: 'Het verval is PSV-onwaardig'

Reacties

Algemeen directeur Toon Gerbrands heeft uitleg gegeven over het ontslag van Mark van Bommel als trainer van PSV. In de laatste twee maanden werden slechts twee van de twaalf wedstrijden gewonnen.

Gerbrands over ontslag Van Bommel: 'Het verval is PSV-onwaardig'
© Pro Shots

Op de clubsite zegt Gerbrands: 'Het verval is te groot en PSV-onwaardig. De wedstrijden zijn de meetmomenten, maar het proces er omheen is ook bepalend. We monitoren dat intensief. PSV is een club waar we elkaar proberen te helpen en ondersteunen. Dat is ook in de voorbije maanden zo geweest.'

Het geloof in een ommekeer was echter weg na de nederlaag in De Kuip afgelopen zondag. Door het bijna voortdurende gemors van punten is PSV in de Eredivisie afgezakt naar plek vier. Gerbrands: 'Het clubbelang heeft altijd voorop gestaan. De evaluatie heeft uiteindelijk in deze pijnlijke beslissing geresulteerd. We hebben er met z'n allen alles aan gedaan om het tij te keren. Dat is helaas niet gelukt.'

PSV maakt later op de maandag meer bekend over de oplossing voor de korte termijn. De Eindhovenaren zullen een interim-trainer introduceren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.