Geplaagde Koeman krijgt openlijk steun van Barcelona-topman

Reacties

Ronald Koeman is de komende dagen sowieso nog de trainer van Barcelona. Dat is althans de overtuiging van topman Ramon Planés.

Geplaagde Koeman krijgt openlijk steun van Barcelona-topman
© Pro Shots
Cádiz
Cádiz
0 - 0
Barcelona
Barcelona

Door donderdagavond met 0-0 gelijk te spelen bij het bescheiden Cádiz, zal de druk op Koeman alleen maar verder toenemen. Na een avond waarop Frenkie de Jong rood kreeg waren de Spaanse sportkranten al hard in hun oordeel, terwijl de trainer zelf de moed erin probeerde te houden. Maar zoals verschillende media ook al meldden: de ex-bondscoach (die zelf trouwens ook nog werd weggestuurd) lijkt voorlopig niet ontslagen te worden.

Na afloop van het doelpuntloze gelijkspel sprak technisch secretaris Planés, een van de rechterhanden van voorzitter Joan Laporta, namelijk met de Spaanse pers. 'Of Koeman zondag (Levante-thuis, red.) nog trainer is van Barcelona? Dat denk ik wel, ja. We moeten hem steunen. De ploeg heeft een keer drie punten nodig, voor het zelfvertrouwen.' Wel gaf Planés (op de hoofdfoto met mondkapje, naast Koeman) aan dat de ex-bondscoach onder een vergrootglas ligt. 'Maar dat geldt altijd voor de coach van Barcelona.'

Overigens zal Koeman tegen Levante hoe dan ook niet op de bank plaatsnemen: hij is na zijn rode kaart uiteraard geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.