Gepasseerde Rabiot is woest en wil van Franse reservelijst af

Reacties

Adrien Rabiot is helemaal klaar met de Franse bondscoach Didier Deschamps. De middenvelder van Paris Saint-Germain werd tot zijn grote woede niet opgenomen in de WK-selectie. Daarop heeft hij zichzelf ook maar van de reservelijst gehaald.

Gepasseerde Rabiot is woest en wil van Franse reservelijst af

De 23-jarige Rabiot was de afgelopen twee jaar altijd zeker van een plek bij de Franse selectie. Deschamps heeft er echter voor gekozen om voor het WK de voorkeur te geven aan Sevilla-middenvelder Steven N'Zonzi. Dat is bij Rabiot volledig in het verkeerde keelgat geschoten, schrijven Le Parisien en L'Équipe.

Rabiot heeft zelfs contact opgenomen met de Franse bond met het verzoek om van de reservelijst afgehaald te worden. Deschamps had de PSG-controleur namelijk wel op de lijst gezet met spelers die mogelijk alsnog worden opgeroepen bij blessures. Daar zit Rabiot echter totaal niet meer op te wachten, zo werd later op de dag ook bevestigd door Deschamps en de bond.

Dat is slecht nieuws voor Frankrijk, want hoewel de middenvelders die wel zijn opgeroepen momenteel geen fysieke klachten hebben, is Moussa Sissoko de enige andere middenvelder op de reservelijst. Sissoko speelde op 10 oktober 2017 zijn laatste interland.

Deschamps geeft woensdag een persconferentie en de verwachting is dat hij dan ook ingaat op de woede van Rabiot. In Frankrijk wordt geschreven dat de bond zomaar kan beslissen om de PSG-speler voortaan uit te sluiten van de nationale ploeg nu hij zijn plek op de reservelijst geweigerd heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.