Genk doet tweede bod op Dessers, clubs nog niet om tafel

Reacties

Cyriel Dessers keert mogelijk weer terug naar zijn vaderland. De 25-jarige spits is de belangrijkste kandidaat om spits te worden bij Genk. De Belgen hebben dit weekend een tweede bod uitgebracht, maar de partijen zitten nog te ver uit elkaar.

Genk doet tweede bod op Dessers, clubs nog niet om tafel
© Pro Shots

Het Belang van Limburg meldt dat de Belgische club bovengemiddeld geïnteresseerd is. VI weet dat er dit weekend inderdaad een tweede bod is neergelegd voor de topscorer van de Eredivisie. Echter waren beide biedingen dermate laag, dat de clubs nog niet met elkaar om tafel zitten. Mogelijk gebeurt dat komende week.

Dessers staat op één op het Belgische wensenlijstje en Heracles heeft in een eerder stadium aangegeven mee te willen denken over een transfer. Afgelopen winter was er serieuze buitenlandse interesse maar werkte Heracles niet mee aan een tussentijdse overgang.

De aanvaller liet onlangs in gesprek met VI weten een overstap naar België niet uit te sluiten. 'Ik denk dat ik met mijn manier van spelen wel in meerdere competities zou passen, maar ik houd graag alle deuren open', aldus Dessers, die ook een terugkeer naar België niet uitsluit.

'Dat zou altijd wel een keer kunnen. Het hangt er ook van af wat er deze zomer gebeurt. Misschien is België wel een mooie tussenstap naar een topvijf-competitie. Ik sluit dat zeker niet uit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Meer C. Dessers
Meer over C. Dessers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.